Wednesday, October 27, 2010

Yes aku dah beli REMPIT EBAY ebook !!!


Akhirnya aku melangkah setapak lagi apabila tercapai jugak aku nak beli REMPIT ebay nie tuk kembangkan lagi bisnes ebay ku. Sebelum ini telah hampir setahun gak berkecimpung dengan perniagaan ebay nie.

Dan bulan-bulan aku dapat side income pluss minus RM300 sebulan dan yang paling tinggi ku penah dapat adalah RM1000 untuk satu-satu bulan. Tu pasal orang tengok aku mcm berduit jerk setiap bulan. siap boleh belanje mber2 lagi tuh...hehe

Bukan nak tipu, bila ada side income rase selesa sedikit hidup untuk hangout dengan kengkawan dan nak beli macam-macam keinginan.

Terima kasih kepada kawan ku yang telah bagi aku ebook ebay setahun yang lepas dan ku telah mencuba dan memang menakjubkan. Ada jugak kengkawan yang tidak kental, hangat-hangat tahi ayam jerk. Aku telah berjaya maintain bulan-bulan dapat income.

ingat lagi raya tahun lepas, siap duit untung ebay ley beli hp baru dan sekarang dah tukar handpone baru lagu.

Bukan nak berlagak, kengkawan ku kata aku dah lagi expert ebay dari die...haha ( berlagak la pulak hehe ) tapi nie sume adalah kenyataan.

Nie aku dah beli banyak jugak nak explore dan tak sabar nak kembangkan income bulanan..hehe

Arigatos sifu...



3 comments:

Benrauf 2.0 said...

bagus2..teruskan usaha anda.

zach6096 said...

jeng3x.....bleh tambah koleksi nak skirmish ler tuh...hehehehe

Tao Slayerz said...

skirmish apeW?