Tuesday, June 7, 2011

Ku rindu Gadis si Pemusnah Anai-anai

Da lame tak tulis post kat sini.. asyik post kat taotauajer jer, sbnar bukan ape just nk cari keseronokkan berbloging kat taotauajer nk lupekan kesedihan dan kesunyian kat situ.

Nie sy nak tulis entri yang agak emo. Terpendam dalam ingatan dan hati perasaaann.

Haaa... mesti tertanye dengan tajuk post nieh, sape kah gadis si pemusnah anai-anai, haaa.. itu rahsia tapi cuma ley citer sikit2 jer. Nti bocor lak rahsia.hehe. Just nak bagi tau, si pemusnah anai-anai tu bukan la keje dye tapi kalau dye baca pasal si pemusnah anai-anai nieh mesti dye tau post ini untuk dye.

Tapi tah kenape semenjak dua tiga hari nieh asyik termimpikan gadis nieh setelah sekian lama cuba untuk melupakan nya dalam beberapa bulan yang lepas. Dye pon da kawin, mybe happy ending la harapnyer.

Teringat balik masa mula-mula kenal dulu, siap main-main berpetah sebagai suami isteri yang sedang bergaduh..haha, mmg gua kalah la klu petah gn pompuan dimana perempuan nieh pandai mencari ayat untuk diputar belitkan jawapan kita dan pantul kena balik kat kita ( sory this my survey ) ...heheee.

Rindunyer saat-saat berchatting gan dye, mmg ssh nak dilupekan lagi2 suara nyer...wuwuuu

Nie pon da lame tak contact mybe da lost contact pon, asenyer dye pon da behenti keje n da jarang online...sabar jer la wahai hati

Dulu dye selalu singgah blog nieh dan baca post-post di sini, ade jer memang post-post sebelum nieh di tulis khas untuk dye. Harap-harap kalau dye terbaca post ini.

meski ku tk tahu lg engkau ada dimana. dengarkan aku, ku merindukanmu~­ ­

tapi takper mungkin ini mengajar ak untuk lebih tabah dalam menghadapi dugaan dunia yang fana ini pada masa akan datang. Lepas satu and satu dugaan, dugaan yang ade sekarang nieh pon tak abes2 lagi.

thanxs pesinggah hati...kau telah curi hati ku~


3 comments:

el-janna said...

hehe

hamzah ian said...

rilek2..

ayessain said...

hmm.. memang sakit kot rindu orang yg takkan jadi milik kita.. luka kecewa tuh takkan padam.. apepun.. sabar je lah hati..:D