Tuesday, January 18, 2011

Doodles Monster Artwok


Akhirnya, dapat jugak aku hantar artwork ke PROJECT RAKSASA DOODLES under Squeak Art Asia yang berlangsung dari 2 Dec 2010 sehingga 31 March. Walaupun agak kesibukan kebelakanga nie. Kerungsingan membuatkn aku suka main conteng2. Dibawah ini adalah artwork yang telah diterima oleh Squeak Art Asia.

tu die watermark dari squeakartasia.com

Ini adalah PSP yang telah dimonsterkan, asalnye nak conteng2 jer maklumlah da lame da tak melukis idea nak lukis PSPmonter nie asalnye daripada idea nak membeli gadget baru tuk tahun nie.

Gadget tahun nie? hrmm... asalnye nak beli camera bak kate mber " kotah hitam..kat leher" hehe, pastu terpikir la pulak nak beli PSP cos ade game boleh main bosan2. Semenjak itu, fikiran ku jadi kacau..nak PSP or Cam DSLR..maka tersebut la kisah pena di kertas conteng2 tup tup jadi la gambar PSP vs DSLR

tengok tuh... PSPmonster vs DSLR

Gambar yg dua eko nie aku tak hantar kat Squeak Art Asia cos cam bosan jer, so ak hantar yang PSPmonster tu jer dan diterima oleh Squeak Art Asia dan dimasukkan ke dalam Projek Raksasa Doodles Album #3

2 comments:

Azah Skaliskala said...

tahniah =) send la byk2 lagi. insyalh depa nk buku kn

Tao | Slayerz said...

mekasih2..hehe. owh.. byk sbnrnye artwork2 yg lame yang tersimpan n kena cari balik...hhehe

Nti nak wat lg la.. =)