Tuesday, November 9, 2010

Rantai Art Festival 2010 "GRAVITY" i want to participate...



Ouh tidak..... Art Festival 2010. Aku nak join.... dah lame tak melibatkan dgn aktiviti2 cam nie,
last join pon tahun bila tah.

Terima kasih kat kawan ku yang bagi tau sal nie dan menjemput untuk ku join dan membakar semangat tuk join event nieh.

Masa dulu pnah join "Reka Cipta Watak" dan layak ke pusingan akhir..malas nak citer banyak tu nanti ak post lain kali.

Tapi kali nie buat Art Work la pulak...tahun ini dengan bertemakan "Gravitti" bertempat di Balai Seni Lukis Negara (BLSN) pada 20 Dec ~26 Dec 2010.

Ape Artwork yang aku nak buat ek..adess~ nak kna perah otak la lepas nieh, untuk menyiapkan beberapa Artwork untuk dipamerkan.

Tunggukan kemunculan Artwork yang terbaru...hehe, insyallah.



Untuk maklumat lanjut klik link nie..... Rantai Art Festival 2010 "GRAVITY"


5 comments:

Azah Skaliskala said...

wah, bagus la nak join.. sy xcukup sedia nak join lg :)

Benrauf 2.0 said...

Walaupun aku minat seni tapi aku tak suka rantai art festival sebab buat aku teringat kat seseorang. hahaha.

Tao Slayerz said...

Azah: biar betul kao lum sedia...ak rasa kao dah cukup sedia. dah slalu wat artworks. cam ak nie dah lame tak buat artworks..tu nak try balik

Tao Slayerz said...

Ben: hai ben...kisah lama apakah itu??

Azah Skaliskala said...

cari inspiration lagi.. btw, goodluck ea :)