Friday, December 17, 2010

OMG ape nak jadi | Sepasang Kanak-Kanak Melakukan Hubungan Seks!

Ape nak jadi dengan dunia sekarang tak cukup lg gan kes rogol, kes bunuh-bunuh dan kes buang bayi bersepah-sepah nie pulak berlaku kes sepasang kanak-kanak melakukan hubungan seks.

Tentu korang semua geleng kepala dan beristighfar panjang bila tengok gambar aksi kanak-kanak ini. Usia mereka mungkin sekitar 3 ke 4 tahun tapi dengan apa yang mereka lakukan cukup untuk buat kita mengaru kepala yang tak gatal.
Di usia semuda ini pun mereka dah pandai meniru aksi hubungan pasangan suami isteri tak taulah bila mereka dah besar nanti.

Dengan keruntuhan moral yang semakin membimbangkan sekarang ini tak mustahil perlakuan kanak-kanak ini akan dapat kita saksikan di Malaysia suatu hari nanti jika tiada tindakan PALING WAJAR dari rakyat dan pihak pemerintah. Apa pendapat anda.

okay...jgn salah paham yang diatas tu adalah luar negara.. ok. Manakala dibawah ini pulak keratan akhbar dari berita dalam Malaysia pulak.

ini pulak dari keratan akhbar , berita dari negara kita MALAYSIA punya

BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.


“Budak lelaki itu seperti murid tahun lima atau enam manakala remaja perempuan mungkin dalam tingkatan satu atau dua. Kemungkinan mereka adik-beradik kerana fizikal remaja lelaki lebih kecil berbanding pasangannya.

“Saya menggeleng kepala sebaik melihat aksi mereka yang tidak ubah seperti orang dewasa. Bayangkan apa akan jadi kepada mereka pada masa depan dan bagaimana penerimaan ibu bapa mereka jika mengetahui perkara ini,” katanya, semalam.

Menurutnya, tindakan pasangan kanak-kanak itu menggambarkan keadaan moral masyarakat yang semakin merosot dan keadaan ini yang menyumbang peningkatan kes pembuangan bayi hasil hubungan luar nikah.

“Jika murid sekolah rendah sudah pandai beraksi lucah dan dirakam pihak lain, bagaimana orang dewasa.

“Apa akan jadi kepada moral masyarakat beberapa tahun akan datang jika gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit semakin berleluasa,” katanya.

Justeru, dia berharap pihak berkuasa segera melakukan sesuatu sebelum gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit menjadi ‘wabak’ yang sukar dikawal.

********************************

Aku copy paste dari Metro...