Sunday, December 5, 2010

Puyuh dapat award | stylish blog


STYLISH blogger Award

Wah tak sangka sungguh ku adapat award blog berstyle...hehe

Bilapuyuhberbunyi mendapat STYLISH blogger Award buat kali pertama hari ini daripada AZAHSKALISKALA dari blog Art.Music.Cat.

Dengan berbesar hatinya diucapkan cos dapat award nieh..hehe. Sebenarnya ade gak tengok2 ader orang yang dapat award nie tapi tak sangka la pulak aku pon dapat award nie walaupon bru jer berjinak-jinak dgn dunia blogging nieh. ( masih noob lg...hehe ). Tujuan ak buat blog nie adalah untuk menceritakan dan kongsikan idea, pengalaman dan ilmu yang kita dapat sepanjang kehidupan seharian.

Dengan menerima penghargaan ini, aku hendaklah mengikuti terma dan syarat:
  • Berterima kasih dan link semula ke pada pemberi award
  • Kongsikan 8 benda tentang diri anda
  • Promotekan kepada 8 blogger yg anda rasa patut mendapat award nie.
  • Hubungi blogger tersebut dan beritahu tentang award ini.

8 tentang diriku

  1. Aku seorang yang periang n suke cari ponit tuk wat lawak...hahaaa
  2. Aku suke melukis tetapi dah lame tak menghasilkan artworks
  3. Aku suka berjalan-jalan @ mengembara
  4. Aku suka menangkap gambar dan mengedit gambar
  5. Kerja aku suka makan...haha
  6. Aku online Facebook 24 jam ) kadang-kadang ade jer yg pertikaikan )
  7. Aku suka join n melakukan aktiviti-aktiviti lasak
  8. Aku ader matlamat hidup untuk berjaya ku berpegang kepada khalimah ini "kERana iMpiaN DaKU di SiNi daN DEmi IMpiAN iTu daKu BErTahAn"

8 Blogger yang dipromote oleh ku untuk mendapat award nieh
  1. Art.Music.Cat
  2. idea-mix
  3. The Living Martyr
  4. Shadow Girl
  5. AyatAyatMat
  6. HATI INI...DIRI INI...KEHIDUPAN INI...
  7. ~LukiSaN Hati~
ku berharap dengan dapat award nie aku akan selalu berbloging dan menyampaikan info-info yang berguna.

p/s : thanks to AzahSkaliSkala cos bagi award nie =)


2 comments:

Shadow Girl said...

tak faham lah entry. hehehe

En Jay said...

xbrape nk paham sistem award ni.
anyway thanx yaw :D